Öğrencilerimizin Organize Ettiği “Herkes için Dijital Dönüşüm” Temalı DigitAll Konferansı

İngilizce İşletme Bölümü öğrencilerimizin organize ettiği “Herkes için Dijital Dönüşüm” temalı DigitAll konferansı, 5 Aralık 2018 tarihinde üniversitemiz Fen-Edebiyat konferans salonunda gerçekleşti.

Konferansın ilk oturumunda bölümümüz mezunlarından, Hype ajansın optimizasyon yöneticisi Sayın M. Esad Tatlıpınar, firmaların dijital dünyada ölçümleme yöntemlerini anlatarak “Growth Marketing” konusunda bilgi verdi. Ardından, Enuygun.com’un dijital pazarlama sorumlusu Sayın Özge Beşirli, dijital dünyada kullanıcı deneyimini geliştirmek üzere uyguladıkları stratejilerden bahsetti. Üçüncü oturumda söz alan Glovo’nun satış sorumlusu Sayın Onur Büküşoğlu, dijital dünyadaki iş imkanları ve girişimcilik hakkında tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Bir sonraki oturumda Scotty CMO’su Sayın Cenk Kaya, Scotty’nin kuruluş sürecini anlatarak katılımcıların sorularını yanıtladı. Kapanış konuşmasında ise bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Taşkın Dirsehan, büyük verinin yanı sıra küçük verinin önemine vurgu yaparak dijitalleşmenin tüketici davranışlarını nasıl dönüştürdüğüne yönelik bir sunum yaptı.

Konferansın gerçekleşmesinde emeği geçen öğrencilerimize, konferansa katkı sağlayan konuşmacılara ve bu etkinliğe sponsor olan PazarlamaVizyonu.com, Muhiku ve Knorr’a teşekkürlerimizi sunarız.